Farseret kat

En farce i én akt

 

Ingredienser:

 1 kat - ikke for gammel.

 Velrørt fars:

500 g. hakket kalve- eller fårekød.

Løg, krydderier.

Ekstra: 

ca. 500 g røde pølser - endelig dybfrosne!

Hav desuden plaster parat.

Tilberedning: 

1) Bland farsen ved at røre det hakkede kød sammen med fintskårne løg og krydderier. Og sæt den til side i en skål. 

2) Sæt en gryde vand over ilden.

3) Fang katten.

4) Når man endelig har faet fat på denne, er vandet sandsynligvis kogt væk.

Derfor lægges katten til afsvaling i køleskabet, mens en ny gryde vand sættes over til kog. 

5) Når vandet koger, tages dyret ud af køleskabet og pelses.



Undlad at rydde op i køleskabet på nuværende tidspunkt, da hovedretten sandsynligvis vil benytte sig af din uopmærksomhed til at stikke af.

 

6) Når du er kommet så langt med pelsningen, at du ikke har mere plaster, eller dine blødninger gør det svært at se hvad det er du laver, putter du katten i gryden og lægger låg på. 

7) Mens maden spinder over sagte ild, går du ud og vasker dig og fejer kattehår og dine egne sammen.



Sandsynligvis vil du være overrasket over så ringe mængde hår, der ser ud til at stamme fra kæledyret.

 

8) Når du synes mis har kogt længe nok, kigger du i gryden

For det meste blot for at konstatere, at kræet har forladt kogevandet i selv samme splitsekund du, halvblindet af blod, lagde låg på.

Nu sidder den på køkkenbordet og mæsker sig med farsen i skålen.

 

9) Du vil nu få brug for de frosne pølser, som katten nemlig ikke har gidet sætte tænderne i - endnu. Dem lægger du ned i kogevandet og har efter ca. 10 min. en dejlig frokostret.

 

Tilbehør:

Evt. flutes eller ristet brød.

 

Velbekomme.